Site-uri de-a gata!


Va doriti un site web profesional dar nu vi-l puteti permite?
Acum vi-l puteti permite, pentru ca accent net lanseaza noul serviciu ,,Site-uri de-a gata", un serviciu unic pe piata Romaneasca. Bazandu-ne pe cele 50 de modele grafice dezvoltate de catre designerii nostri, va putem oferi acum un site de 5-6 pagini, realizat la cele mai inalte standarde, la un pret comparabil cu cel al web-designerilor amatori.

Va fi site-ul meu unic?
Bineinteles, site-ul dvs. va fi unic. Dupa alegerea modelului grafic preferat, respectivul model va fi scos din lista modelelor disponibile pentru alti clienti, astfel incat site-ul dvs. sa fie unic, asa cum trebuie sa fie orice site web profesional.

Am mai vazut oferte asemanatoare pe Internet. Ba chiar mai ieftine!
Ofertele la care va referiti se aseamana doar cu oferta noastra, fiind in esenta lucruri total diferite. Firmele care ofera site-uri la preturi foarte mici(40-60$) cu posibilitatea de alegere a unui model grafic dintre mai multe, folosesc de fapt aceleasi modele grafice pentru mai multi clienti ai serviciului. Astfel, veti fi surprins sa observati ca site-ul dvs. are un ,,frate geaman" sau chiar mai multi. Pe de alta parte, in cazul serviciilor despre care vorbim, clientii isi realizeaza singuri site-urile, prin intermediul unei aplicatii automatizate, profesionalismul site-ului astfel creat fiind foarte discutabil.

De ce este asa de ieftin?
Motivul pentru care puteti avea un site purtand marca
accent
net
la un pret atat de mic nu este nicidecum calitatea scazuta a lucrarii. Machetele grafice ale site-urilor au fost create
de aceeasi designeri de varf care au creat si creeaza toate
site-urile accent net. Va puteti convinge de accest lucru accesand pagina demo a machetelor grafice. Motivul este reducerea costurilor de productie a machetelor grafice prin eliminarea timpului de discutii, refaceri si retusari, necesar crearii unei machete personalizate dupa cerintele clientului.©2003 accent net.
Reproducerea interzisa fara acordul scris al accent net.