Web design


O pagina pe Internet, un site web, un branding online, o prezenta online. Toate acestea se refera la informatiile pe care o companie le publica in mediul virtual, Internetul.
Dar care este diferenta? Diferenta este esentiala. Ea se refera la gradul de profitabilitate al respectivei investitii, la numarul de clienti noi adusi pentru companie, la cresterea sau scaderea imaginii publice a firmei respective. Iata de ce la accent net am creat pachete de servicii astfel incat bugetul dvs. de publicitate online, fie el mic, mediu sau mare, sa fie cat mai bine investit si cu profit maxim.

Tocmai de aceea
accent
net
se diferentiaza de majoritatea companiilor si individualilor ce activeaza in domeniul web design-ului, fie ele companii cu experienta sau studenti ce realizeaza pagini web in timpul liber. Pentru ca un buget prost investit este un buget aruncat, iar dvs. nu va puteti permite sa aruncati pe fereastra nici 10$. Mai rau decat atat, o prezenta online slab realizata, chiar si gratuita daca ar fi, poate prejudicia imaginea firmei dvs, cu sume de zeci de ori mai mari decat costul unei prezente online de succes.

Asadar, ganditi-va de trei ori inainte sa aruncati banii dvs. pe "pagini web". Ganditi-va ca asa cum nu oricine poate realiza un sistem de operare sau o publicatie tiparita de succes, nu oricine poate realiza o prezenta online de succes. Pe noi ne recomanda 3 ani de experienta in domeniu, lucrari de referinta si clienti multumiti.

Daca aveti deja o experienta in prezenta online si lucrurile nu au mers bine, va asiguram ca nu trebuie sa fie asa. Veniti la noi si va vom analiza gratuit situatia, va vom arata greselile pe care le-a facut cel ce a incercat sa va construiasca o prezenta online si va vom propune vaiante pentru indreptarea lucrurilor. Pentru ca la accent net, noi punem succesul dvs. inainte de toate.©2003 accent net.
Reproducerea interzisa fara acordul scris al accent net.