Avantajele comertului electronic

Ieftin
Un magazin virtual nu presupune un spatiu costisitor. Se evita astfel, cheltuielile legate de chirie, intretinere si depozitare. De asemenea, numarul personalului care administreaza un magazin online este mult mai mic decat in cazul unui magazin real.

Non-stop
Magazinele virtuale nu se inchid niciodata. Ele sunt la dispozitia clientilor 24 de ore din 24. Avantajul este evident. Ganditi-va la timpul limitat pe care-l aveti la dispozitie pentru a face cumparaturile. Magazinele virtuale pot fi vizitate si dupa inchiderea programului de dvs. lucru, iar produsele pe care le cautati vor fi gasite mult mai usor cu ajutorul motoarelor de cautare.

Fara bariere
De foarte multe ori, clientii se sperie de bunavointa, exagerata a unei vanzatoare. Sunt oameni si oameni. Unii sunt mai indrazneti, altii sunt mai timizi. Cei timizi vor sa fie lasati in pace, sa studieze indelung marfa. Sunt mai nehotarati, comanda ceva si apoi se razgandesc. Magazinul virtual ofera o mare intinmitate clientului si, in plus, daca acesta doreste sa renunte la unul dintre produsele comandate, poate rezolva acest lucru cu un simplu click de mouse.

Fara frontiere

Internetul nu tine cont de granite. Daca veti avea versiuni in engleza, franceza, germana, italiana si spaniola ale magazinului magazinului, clientii dvs. pot fi din toata lumea.

Asistenta prompta

In cazul unui site de e-commerce bine realizat, veti avea putini clienti care sa va ceara informatii suplimentare. Pentru acest lucru puteti sa oferiti un formular de sugestii. Avantajul imens este ca aveti un timp mai mare de gandire pana la trimiterea unui e-mail de raspuns decat ati avea in situatia unui telefon de la un client furios.©2003 accent net.
Reproducerea interzisa fara acordul scris al accent net.