Despre


accent net a fost creata in anul 2000, pe fondul lipsei la acea vreme in Romania, a unor oferte de web design de calitate precum si a unor oferte integrate de servicii(design-gazduire-promovare).

Intre timp lucrurile au evoluat, aparand o multime de firme de web design de o calitate indoielnica dar si companii de profesionisti cu servicii de calitate. Acestea din urma practica insa tarife exagerate pentru bugetul clientilor romani.

Desi initial si accent net se adresa unor clienti de elita, cu posibilitati financiare ridicate, politica companiei noastre s-a schimbat incepand cu anul 2002. Astfel, am creat servicii si pachete de servicii care se adreseaza unui spectru larg de clienti, indiferent de bugetul acestora, cuvantul cheie fiind profitabilitatea investitiei.

Pe langa serviciile de web design si cele conexe (gazduire, promovare online), accent net si-a largit activitatea cu: realizarea de prezentari multimedia pe CD-ROM, instalari retele de calculatoare, realizare si implementare de retele Intranet, vanzari echipamente hardware.

Toate aceste activitati sunt desfasurate in spiritul celui mai bun suport pentru client, astfel incat lucrul cu accent net sa fie o experienta cat mai placuta.©2003 accent net.
Reproducerea interzisa fara acordul scris al accent net.